Friss hírek

2009.12.12. 18:33

A Gillette az elsõ, amely kihátrál Tiger Woods mögül

<p>Csökkenti a hirdetésekben Tiger Woods szerepét a golfozó egyik legfõbb szponzora, a Gillette. Az amerikai cég szombati közleménye szerint a sportolót kevesebbet foglalkoztatják, amíg Woods magánéleti problémáinak megoldásával foglalkozik. A Procter & Gamble csoporthoz tartozó Gillette ezzel az elsõ a golfozó szponzorai közül, amely az elmúlt napok botrányai után a háttérbe vonul.</p>

Egy nappal korábban Tiger Woods azt jelentette be, hogy "határozatlan ideig" szakít a golffal, és arra koncentrál, hogy "megmentse házasságát". A sportoló egyben pénteken vallotta be elõször azt is, hogy hûtlen volt feleségéhez. A 33 éves sztár két héttel ezelõtt szenvedett balesetet: floridai otthonától nem messze kocsijával nekiüközött egy tûzcsapnak, majd egy fának. Már akkor elterjedt az amerikai bulvármédiában, hogy Woods összekapott feleségével, Elin Nordegrennel, és sérüléseit is a nõ okozhatta, miután kiderült, hogy férje több nõvel is csalja õt.

A Nielsen piackutató cég a napokban hozta nyilvánosságra felmérését, amely szerint az amerikai televíziókból eltûntek a Tiger Woods szereplésével készült reklámok. A Nielsen szerint az utolsó Woods-reklám november 29-én, két nappal balesete után ment le az Egyesült Államokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!