„Vicc ahogy viselkedünk a pályán az utóbbi időben. Négy mérkőzés négy piros lap.”

Akt.:
Szirmabesenyő vs. Parasznya
Szirmabesenyő vs. Parasznya - © Fotók: Vajda János
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 30. fordulójában három mérkőzést játszottak szombaton.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Észak csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mályinka – Rudabánya 3-3 (1-1)

Mályinka, 100 néző. V.: Haraszin.

Mályinka: Brindzár – Gyenes, Pál Kutas, Pápai, Kelemen, Csoma, Szabó, Fészki, Metykó Z., Porkoláb (Busa), Metykó G. Edző: Gór Bálint.

Rudabánya: Keller – Kálló, Kenéz (Tomolya), Kiss, Theisz, Szajkó D. (Benedek), Szajkó Zs., Guba, Fialka (Keller), Ádám, Balog (Macsinga). Edző: Veres Béla.

G.: Gyenes, Szabó, Metykó G. ill. Kiss, Ádám, Szajkó. Kiállítva: Pápai (84), ill. Szajkó (75.) Jók: Busa, Fészki, Gyenes, Pál Kutas, ill. az egész csapat. Ifi: 6-5.

Gór Bálint: – Vicc ahogy viselkedünk a pályán az utóbbi időben. Négy mérkőzés négy piros lap. Remélem játékosaink magukba szállnak. Ezt nehéz megemészteni. Én kérek elnézést a történtekért. A játék közepes színvonalú volt. A végén sikerült egyenlítenünk. A döntetlen igazságos. Gratulálok a vendégeknek.

Veres Béla: – Ismét rúgtunk 3 gólt mégsem sikerült nyernünk. Gratulálok a csapat hozzáállásához és további sok sikert a hazaiaknak.


Bódvaszilas – Miskolci VSC 1-3 (0-1)

Bódvaszilas, 100 néző. V.: Séra.

Bódvaszilas: Rémiás M. – Rémiás T., Bubenkó, Galicza, Bárczi, Varga Zs.,Varga R., Kavicsányi, Bári, Lukács, Nagy. Edző: Nagy Attila.

MVSC. Román (Binda) – Jóner, Csengeri (Kemecsey), Péter, Nyíri, Fizer B. (Tóth), Kovács, Kele, Orbán, Fizer R., Illovai. Edző: Jóner Gábor.

G.:Nagy, ill Kovács, Péter, Kele. Jók: Lukács, Nagy, Bubenkó, ill. az egész csapat. Ifi: 0-4.

Bárczi László megbízott elnök: – Rosszul lehet játszani, de szív és akarat nélkül nem. Még egy meccs van hátra utána elgondolkozom a hogyan továbbról. A játékvezetéssel nem szoktam foglalkozni, de ma a hazaadás nem volt hazaadás a 16-oson belüli kéz, meg nem volt 11-es. Sajnálom, hogy így alakult.

Jóner Gábor: – Kiszenvedtük…


Szirmabesenyő – Parasznya 0-6 (0-6)

Szirmabesenyő, 100 néző. V.: Németh Z.

Szirmabesenyő: Valkányi (Mészáros), – Juhász, Tarczali, Bihari, Lapis (Jesztrebi), Fejes, Somogyi, Balogh (Kovács), Fehér (Miskolci), Kascsák (Bertók), Nyitrai. Edző: Váradi Norbert.

Parasznya: Kovács – Szentidai, Staviarszky (Titkó), Hegedüs, Nagy, Miskovics, Galamb (Váradi), Dorogi, Illés (Éliás), Szurdok, Apostol. Edző: Bodnár József.

G.: Illés (3), Szurdok (2), Galamb. Jók: Juhász, Balogh, Nyitrai ill.az egész csapat. Ifi: 11-1.

Peknyó László alelnök: – Adtunk egy félidőnyi előnyt a bajnok esélyes csapatnak és bajnokot csináltunk a Parasznyából. Szégyenteljes volt a produkciónk, de a második félidőben már partiban voltunk. Jövő héten 11 oroszlánra van szükségem a nyuszik maradjanak otthon. Gratulálok a bajnoknak.

Bodnár József: – Három éve ezért az eredményért hoztak Parasznyára. Bajnokok lettünk, hogy áldás lesz vagy átok ez majd kiderül a jövőben. Csak köszönni tudok a csapatnak, vezetőknek az önkormányzatnak és mindenkinek, aki segített abban, hogy elérjük ezt a sporttörténelmi eredményt. A hosszú úton elhagytak százak, de jöttek ezrek és a rock katonái egyre többen lettek!

img_7669_650


Aszaló – Szalonna felnőtt és U 19 mérkőzés elmaradt mert a vendégek nem érkeztek meg Aszalóra.

– ÉM –


Parasznya vs. Rudabánya - Illusztráció
Miskolc – A 2017/2018-as Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának tavaszi órarendje. [poll id="1521"] 18. forduló (március 11.) V., 14.30: Miskolci VSC – Aszaló V., 14.30: Mályinka – Bódvaszilas V., 14.30: Rudabánya – Sajóvámos V., 14.30: Tiszalúc – Dédesta...

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállítottaknak: 3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Szendrei Ádám (Mályinka). 2 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Stefa...Rudabánya.
BOON.HU


hirdetés