„Néhány játékosunk nincs tisztába a foci iránti alázattal!”

Akt.:
„Néhány játékosunk nincs tisztába a foci iránti alázattal!”
„Néhány játékosunk nincs tisztába a foci iránti alázattal!”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 22. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Nyírjes-Szirma – Rudabánya 1-3 (1-3)

Szirma, 50 néző. V.: Veréb.

Nyírjes-Szirma: Takács – Kóti, Tóth, Kovács, Petercsák (Braun), Urbán (Halász), Terdik, Ináncsi (Lévai), Lovász, Szmrek, Orosz. Edző: Takács Tibor.

Rudabánya: Keller Á. – Tátrai, Sike, Stefán (Márku), Kiss (Veres), Theisz, Ádám A., Káló, Guba (Keller D.), Nagy, Kovács (Veres). Edző: Veres Béla.

G.: Terdik, ill. Ádám A. (2), Szmrek (öngól). Kiállítva: Lovász (35.). Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-1.

Takács Tibor: – Sajnos a kiállítás megpecsételte sorsunkat. Néhány játékosunk nincs tisztába a foci iránti alázattal. Remélem a közeljövőben mindenki oda fogja magát tenni a meccseken, aminek meg lesz az eredménye játékban és pontokban is.

Veres Béla: – A mai mérkőzésen a széllel és a pálya talajával is meg kellett küzdenünk, de azt gondolom megérdemelten győztünk, a lelkes hazaiak ellen. Gratulálunk Kiss Gergőnek kislánya születéséhez!


Parasznya – Varbó 1-5 (0-3)

Parasznya, 250 néző. V.: Németh Z.

Parasznya: Burai – Timbókovics-Süle, Váradi (Tóth K.), Zsarnai, Gál (Tóth A.), Hegedüs, Szamkó, Illés, Schmidt (Bujdos), Szentidai, Titkó. Edző: Bodnár József.

Varbó: Medve – Horváth (Asszony), Smida, Sikur, Szabó (Apostol), Kovács, Antal, lantos (Lubai), Lastoczki (Kálmán), Gaál (Mácsi), Tóth-Pál. Edző: Asszony Béla.

G.: Szamkó, ill. Sikur (3), Szabó, Kovács. Jók: Szentidai, Szamkó, Hegedüs, Timbókovics-Süle, ill. az egész csapat. Ifi: 1-2.

Bodnár József: – Ebben az összeállításban sajnos nem voltunk egy súlycsoportban a listavezető ellen. Gratulálok a Varbónak. A rengeteg hiányzó miatt a hátralevő fordulók sem tűnnek könnyűnek, de valahogy meg kell oldanom azokkal, akik rendelkezésre állnak.

Asszony Béla: – Jézus Krisztus feltámadása mellett a Varbói Bányász SE felnőtt és ifi csapatának győzelmét is ünnepelhettük. Hétről-hétre megpróbálják megvalósítani az elképzeléseinket a játékosok, ami boldoggá teszi a szurkolóinkat. Sok sikert parasznyai sportbarátainknak.


A Nagybarca visszalépése miatt a Sajóvámos szabadnapos volt.

ÉM


„A tavaszi fáradtság novemberben kezdődött és még mindig tart”

A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 22. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombaton.

A gönci sportszakember fél éves eltiltást kapott – Labdarúgó fegyelmi határozatok

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Észak csoportjának tavaszi sorsolása – 2016/2017

A 2016/2017-os Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának tavaszi órarendje.Rudabánya.
BOON.HU


hirdetés