Bulvár, celeb

2014.12.31. 14:01

Obama golfmeccse majdnem tönkretett egy esküvőt

A pár éppen Hawaii szigetén készült egybekelni, de át kellett helyezni az esküvőt, mivel az amerikai elnök, Obama, éppen arra golfozott. Obama most nem győz bocsánatot kérni.

A pár éppen Hawaii szigetén készült egybekelni, de át kellett helyezni az esküvőt, mivel az amerikai elnök, Obama, éppen arra golfozott. Obama most nem győz bocsánatot kérni. Natalie Heimel és Edward Mallue Jr mindketten az amerikai hadseregnél szolgálnak és Hawaii szigetén, a Kaneohe Klipper golfpályán készültek összeházasodni. Pechükre az amerikai elnök, Barack Obama is ott vakációzott és a golf nagy szerelmese. Egy nappal az esküvő előtt közölték a párral, hogy nem tarthatnak lakodalmat a 16. lyuknál, mivel ott az elnök fog golfozni. Obama elnök nem tudott arról, hogy mi készül ott, de a Fehér Ház sajtóközleménye szerint felhívta a párt és bocsánatot kért tőlük, valamint gratulált is nekik a boldog eseményhez.

A menyasszony húga azt nyilatkozta, hogy a mindketten nagyon higgadtak, így egy kis stressztől eltekintve nem szenvedtek nagyon az elnök sportszenvedélye miatt. Az esküvőt tehát áthelyezték, de mint később kiderült, még jól is jártak, mivel onnan sokkal szebb volt a kilátás és még Obamát is láthatták, amint a barátaival golfozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!