Friss hírek

2009.02.11. 17:11

Készenléti rendőrök akcióban

<p>Főként a szórakozóhelyek, italmérések környékén ellenőriztek a készenléti rendőrök kedden Hajdúhadház, Bagamér és Nyíracsád területén. A helyi rendőrökkel együtt összesen 45 igazoltatást hajtottak végre az éjszakába nyúló akció során - tájékoztatta Vezendi Jánosné, a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökséget.</p>

Két embert akkor értek tetten, amikor éppen egy ház kapuját próbálták berúgni. Ellenük garázdaság miatt indult eljárás. Megtaláltak egy embert, akit eltűnés miatt kerestek. Két prostituálttal szemben tiltott kéjelgés miatt indítottak eljárást. Két kivilágítatlan biciklis pedig helyszíni bírságot kapott.

Kedden 12, a Készenléti Rendőrséghez tartozó rendőr érkezett Hajdúhadházra, hogy együtt járőrözzenek a helybeli egyenruhásokkal. A készenléti rendőrök csak egy napra érkeztek, de a tervek szerint gyakrabban visszatérnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!