DVTK

2019.06.19. 16:15

Autócsere, de marad a márka

Sajtótájékoztatót tartottak a múlt héten csütörtökön Diósgyőrben a stadionban, amely után Molnár Róberttől, a Volkswagen régiós vezetőjétől és Sándor Attilától, a Miskolc Autó ügyvezető igazgatójától 25 Volkswagen gépkocsit, illetve ezek kulcsait vette át Sántha Gergely, akit – az eseményre kiküldött meghívóban és tájékoztató névtábláján – a DVTK elnökeként tüntettek fel.

A sajtóeseményen kiderült, hogy a gépjárműveket adó cégcsoport 2015-től támogatja a DVTK-t, illetve elhangzott az is, hogy a Miskolc Autónak a DVTK egyik támogatott sportágával, a jégkoronggal még korábbra nyúlik vissza az együttműködése, Sándor Attila elmondása szerint 2010-re (akkor a Jegesmedvék még nem tartoztak a diósgyőri családhoz). A most átadott gépkocsikon kívül a jégkorongozók 7 Škodát, a kosárlabdázók 2 Seatot használhatnak majd. A tájékoztatón az is elhangzott, hogy a támogatói szerződést minden évben újra kötik, a mostani is 1 évre szól, mivel az autókat is évente cserélik.

Lapunk a keretszerződés összegére is rákérdezett, és bár ezt a felek üzleti titokként kezelik, annyit elárultak, hogy több tízmillió forintos támogatási összegről van szó, amely meghaladja az 50 millió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!