Rooney eladta az esküvőjét

Másfél millió fontért (hatszáz millió forintért) adta el a Hello! magazinnak az esküvői tudósítás kizárólagos jogát Wayne Rooney és menyasszonya, Coleen MacLaughlin, tudta meg a Sunday Times című brit lap. A pár 2008 nyarán készül egybekelni. Az alku részét képezi Coleen 21. születésnapi partija is, március végén. Az angol futballcsillag és gyerekkori szerelme 2003-ban jegyezték […]

Másfél millió fontért (hatszáz millió forintért) adta el a Hello! magazinnak az esküvői tudósítás kizárólagos jogát Wayne Rooney és menyasszonya, Coleen MacLaughlin, tudta meg a Sunday Times című brit lap. A pár 2008 nyarán készül egybekelni. Az alku részét képezi Coleen 21. születésnapi partija is, március végén.

Az angol futballcsillag és gyerekkori szerelme 2003-ban jegyezték el egymást egy benzinkútnál. A pár már többször is bizonyította, hogy van érzéke a jó üzletekhez: Wayne novemberben heti 100 ezer fontos szerződést kötött a Manchester United focicsapatával, míg jegyese tavaly 400 ezer fontért vállalta egy önéletrajzi ihletésű könyv megírását. A “Welcome to my world”, amely arról szól, hogyan lett az iskolás lány Coleenból divatikon, felkerült a bestseller-listákra.

A Rooney-képekért fizetendő összeg új rekord a Hello! magazinnál, amely eddig a legtöbbet, 1 millió fontot Elizabeth Hurley angliai és indiai esküvőjéért fizette néhány hete.

A konkurens OK! magazin 900 ezer fontot fizetett David és Victoria Beckham, valamint Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvőjéért.