Ronaldinhoék a bajnoki címvédéssel vígsztalódnának

Ronaldinhoék a bajnoki címvédéssel vígsztalódnának
Ronaldinhoék a bajnoki címvédéssel vígsztalódnának
Barcelona – A kedd esti kiesés után a Barcelona nem engedhet meg magának még egy kisiklást. Ezt a katalánok Aranylabdás játékosa, a brazil Ronaldinho fogalmazta meg a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A Liverpool-Barcelona találkozó 1-0-ás vendég győzelmet hozott, mégis az angol gárda jutott a legjobb nyolc közé a BL-ben. A két csapat két héttel korábbi mérkőzésén ugyanis a Liverpool 2-1-re győzött Barcelonában, így idegenben lőtt több góljával továbbjutott.

“Nem úgy történt, ahogy vártuk. Szomorkodásra azonban nincs idő, ugyanis hétvégén egy újabb fontos meccset játszunk, a Real Madrid elleni bajnokit. Szomorú vagyok a kiesés miatt. Legközelebb már nem bukhatunk el, ugyanis már csak egy fontos trófea maradt, amit megnyerhetünk” – nyilatkozta Ronadlinho.

Csapattársa, Deco is hasonló véleményen volt: “Az első félidő nagyon nehéz volt. A Liverpool nagyszerűen védekezett. A második játékrészre azonban felpörögtünk és onnan már mi irányítottunk. A kiesés már otthon eldőlt. Szerettük volna megnyerni újra a BL-t, de tudjuk, hogy ezt nem lehet minden évben. Most már csak a bajnokság maradt“.

A Barcelona jelenleg a második helyen áll a spanyolbajnokságban, egy ponttal lemaradva a listavezető Sevilla mögött. A katalánok nehéz sorozat közepén vannak. A keddi BL meccs előtt a hétvégén 2-1-re kaptak ki közvetlen riválisuktól a Sevillától, 10-én szombaton pedig az El Classicón, a RealMadrid ellen lépnek pályára Barcelonában.