Romano Teatro: Nem csak romákat toboroznak Miskolcon

Miskolc – Nem csak cigány tagjai vannak a Szegedi Dezső vezette Romano Teatro színtársulatnak, amelynek székhelye Miskolcon van. Szereplőválogatást tartanak.

Nem csak cigány tagjai vannak a Szegedi Dezső vezette Romano Teatro színtársulatnak, amelynek székhelye Miskolcon van. Szereplőválogatást tartanak, részben a meglevő darabjaikhoz, részben az új bemutatóhoz.

Horváth Zsolt, a társulat másik vezetője, egyben zeneszerzője elmondta: 19-én (szombaton) délután 5 órára a miskolci Baross Gábor utca 13-15. szám alá várják az énekelni tudó, a színjátszás iránt is tehetséget érző fiatalokat. Következő bemutatójuk az Antigone rockmusical változata lesz, de nem csak ehhez keresnek szereplőket, hanem például a La Mancha lovagja című musical Herceg és Pedro szerepére. További, meglevő darabjaik: Átok és szerelem (musical), Legendák leszármazottai (musical), Csendesek a hajnalok (dráma). Tervezik, hogy színitanodát indítanak Szegedi Dezső vezetésével. További felvilágosítás a 20/441-97-70-es telefonszámon.