Rolling Stones Magyarországon – a hónap végétől már kaphatóak a jegyek

Március 30-tól kezdik árulni a jegyeket a Rolling Stones július 20-i budapesti koncertjére – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Hegedűs László, a Live Nations Hungary ügyvezető igazgatója. A belépők a korábbiaknál olcsóbbak, 8-15 ezer forint között lesznek, csak a luxus ülőhelyeket kínálják 20 ezer forintos vagy afeletti áron.

Magyarországra is ellátogat a Rolling Stones “Bigger Bang” turnéjával. A tervek szerint hatvanezer néző előtt lép fel majd a legendás rockbanda a fővárosi Puskás Ferenc Stadionban – mondta Hegedűs László. A csaknem három órás koncerten az együttes összes klasszikusa, nagy slágere felcsendül majd.

A Rolling Stones az ötven kamionos technikájával érkezik Magyarországra. A koncert este hat órakor kezdődik a két előzenekarral, a Rolling Stones várhatóan fél kilenckor kezdi műsorát – mondta a Live Nations Hungary ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az előzenekarokról még nem lehet pontosat tudni, azt majd a Rolling Stones választja ki.

A budapesti koncertet csütörtökön jelentette be az együttes honlapján élő közvetítésben a veterán rockcsapat énekese, Mick Jagger.