Friss hírek

2009.04.18. 11:14

Kutyás találkozó és örökbefogadó nap a Noé Állatotthonban

<p>Kutyás találkozót és örökbefogadó napot tart szombaton a főváros legnagyobb állatmenhelye, a Noé Állatotthon. A telepen élő 600 állatból 300 kutya vár jelenleg új gazdára. Az örökbefogadók ezen a napon ajándékcsomagot is kapnak az általuk kiválasztott négylábúhoz: egy szponzor jóvoltából minden újdonsült kutyatulajdonos kedvezményes chipkártyát, kullancs- és szúnyogirtó nyakörvet vihet haza.</p>

Az örökbefogadóval emellett természetesen alaposan elbeszélgetnek arról, hogy tudja-e vállalni a kutyával járó felelősséget, és egy örökbefogadó szerződést is aláíratnak vele. A sintértelepről származó, bántalmazott kutyákat pedig maga az állatotthon viszi házhoz, hogy minél könnyebben be tudjon illeszkedni a hányattatott sorsú eb - mondta el a Független Hírügynökségnek az állatotthon szóvivője.

Bélafalvy Krisztina felhívta a figyelmet arra: a rendezvény 10-től délután 3 óráig tart, a leendő gazdik pedig mindenképpen vigyenek magukkal nyakörvet és pórázt. A menhelyen élő kutyákról egyébként fényképes leírást találhatnak az érdeklődők a www.noeallatotthon.hu, a www.minimenhely.hu valamint a www.boxermentes.hu honlapokon.

A szombati nap egyben kutyás találkozó is; a rendezvényre különösen nagy szeretettel várják azokat, akik korábban az állatotthonból fogadtak örökbe kutyát. Legalább 3-400 négylábúra számítanak, ami pedig a gyerekprogramokat illeti, lesz mosómedve-, nyest -, és szarvasetetés, arcfestés, ugrálóvár, tombola is. A nagyobbak hastánc-bemutatót láthatnak, a problémás ebek gazdái számára pedig viselkedési tanácsadást tartanak meghívott állatorvosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!