Rockerek és motorosok az Összefogás-segélykoncerte

Dicső Dániel
Dicső Dániel
Nyíregyháza – Összefogás-koncertet tartanak április 14-én 16 órától Nyíregyházán, a Rock Jamboree szabadtéri színpadán számos rockzenekar lép fel. A segítők sorában lapunk, a Kelet-Magyarország is szerepel.

Összefogás-koncertet tartanak április 14-én 16 órától Nyíregyházán. A Rock Jamboreeszabadtéri színpadán számos rockzenekar lép fel, hogy díjmentesen vállalt segélykoncertjükkel az agykárosodást szenvedett, 14 éves Dicső Dániel újabb gyógykezelését támogassák. A segítők sorában lapunk, a Kelet-Magyarország is szerepel.

Az őssejtterápia sokat javított a srác állapotán, az utolsó kezelés költségét, mintegy kétmillió forintot azonban már képtelen finanszírozni a Dicső család. A „Segíts ezerrel!” jelmondatú rockzenei történésre a vendégek 1000 forintért válthatnak belépőt, így segítve a nyíregyházi kisfiú gyógyíttatását. A tikett egyben tombola is, a fődíj egy DVD-lejátszó.


Összefogás koncert
Helyszíne: Nyíregyháza,
Rock Jamboree (Szent István utca)
Idõpontja: 2007. április 14., 16-22 óra
Fellépõk: Pink Treff, Noise Machine, Sin: Overflow,
Fire, Toxin, Fortress
Számlaszám Dicsõ Dániel megsegítésért:
11600006-00000000-18651278

A segélykoncerthez a taxisok és a motorosok tábora is csatlakozott, keresztüldübörögnek a városon, majd felsorakoznak járműveikkel. Motorosgyülekező: 16 órakor, a Vasvári Pál utcai Harley Davidson szalon előtt.

– Palicz István –