Robinsonék és az emlékszkenner

Robinsonék
Robinsonék
Debrecen – Napló-mozi: Premier előtti vetítésen tekinthetjük meg A Robinson család titka című filmet, amely a Walt Disney produkciójában készült, s hazánkban a Fórum Hungary forgalmazza.

A Napló mozisorozatának következő darabja A Robinson család titka című színes, szinkronizált amerikai animációs film lesz, melynek magyarországi bemutatóját április 5-én tartják – ám a Napló ilyenkor szokásos nyereményjátékában részt vevő szerencsés olvasók már március 31-én megtekinthetik a debreceni Cinema Cityben.

A tengerentúlon Meet the Robinsons címen futott, Stephen J. Anderson rendezte animációs film főszereplője, Lewis igazi csodagyerek, aki tizenkét éves korában máris számos saját találmánnyal büszkélkedhet – derül ki a forgalmazó közleményéből.

Legutóbbi – és ez idáig legambíciózusabb – terve az Emlékszkenner, egy olyan masina, amelynek segítségével végre megtalálhatja vér szerinti édesanyját – akit nem ismer –, hogy újra egy család lehessenek. De mielőtt Lewis megvalósíthatná tervét, a szerkezetet ellopja tőle a velejéig romlott Kalapos Férfi és gonosz társa, Doris…