Helyi közélet

2012.05.21. 13:39

Challange Day - Miskolc is csatlakozott!

Miskolc - Miskolc ismét csatlakozott az országos szabadidősport rendezvényhez.

Miskolc - Miskolc ismét csatlakozott az országos szabadidősport rendezvényhez.

Május 23-án(szerda) reggel 07:30-kor a Városház térre (Városház tér 8) közös bemelegítésre várjuk a munkába és iskolába igyekvőket. A bemelegítésen a Városháza dolgozói is részt vesznek. A nap folyamán 15 perces turnusokban a nordic walking kipróbálására buzdítunk mindenkit! A sportnaphoz csatlakozott az Avastetői Általános, Magyar-Angol KTNY Iskola és AMI, Széchenyi István Általános Iskola és AMI, Szinva-Népkerti Óvoda, Batsányi János Óvoda, valamint a Futó utcai Fitness M! A bemelegítésben segít: Matulay Gertrúd aerobic oktató.

Csatlakozzunk minél többen, hogy 2012-ben Miskolc legyen AZ ORSZÁG LEGSPORTOSABB városa!

A Challange Day néven is ismert nemzetközi sportnap célja, hogy minél több diákhoz, felnőtthöz, munkavállalóhoz eljusson az egészséges és aktív életmód, valamint ennek beépítése a mindennapokba. Az esemény 2012. május 23-án 00:00-21:00 óra között zajlik. Kategóriánkban Debrecennel, Székesfehérvárral, Budapest IV. és XIV. kerületével versengünk. A játéknapon (lehetőleg minél többször) 15 perces sportaktivitást kell végezni, ahhoz, hogy hozzájáruljunk városunk sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában