Sport

2012.08.30. 15:53

Talmácsi és az ovi-foci

Budapest - Világbajnok motorosunk látogatást tett egykori óvodájában, a Zuglói Rózsavár Óvodában, ahol részt vett a Zugló Önkormányzata és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által szervezett Ovi-Foci pályaavató ünnepségén.

Budapest - Világbajnok motorosunk látogatást tett egykori óvodájában, a Zuglói Rózsavár Óvodában, ahol részt vett a Zugló Önkormányzata és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által szervezett Ovi-Foci pályaavató ünnepségén.Az Ovi – Foci Program keretében az óvodások nem csak a foci, hanem számos egyéb labdajáték (kosárlabda, kézilabda, tenisz, lábtenisz, röplabda, csörgőlabda, boccia) alapjait is elsajátíthatják, mellyel a Program nem kizárólagosan a magyar futballélet, hanem a teljes magyar sportélet felemelkedését is szolgálja. Talmácsi Gábor találkozott egykori óvó nénijével is, aki a mai napig aktívan dolgozik, majd a gyerekekkel közösen kipróbálta az új pályát és együtt rúgták a bőrt.

„Zuglói születésű vagyok és nagyon sok szép gyerekkori emlék köt ide. Jó érzés volt újra ellátogatni abba az óvodába, ahová anno én is jártam." - nyilatkozta Talmácsi Gábor. "Emlékszem, hogy ovi után mindig mentünk édesapámmal a Bosnyák térre motorozni. Itt kezdődött a motoros karrierem. Gratulálok az Ovi-Foci programhoz, mely lehetőséget biztosít a gyerekeknek a mozgásra, ami az ő korukban nagyon fontos. A sportolás köztudottan fejleszti a mozgáskoordinációt, ad egyfajta magabiztosságot a gyerekeknek és céltudatossá neveli őket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!