Robbanás Őrbottyánban – a ház tulajdonosa halt meg

A ház tulajdonosa halt meg a kedd délután Őrbottyánban történt robbanásban. A családi házban még három családtag lakott, de ők nem voltak otthon, mikor a detonáció történt, így más sérültje nincs az esetnek. Feltehetően a vezetékes gáz robbant be, de hogy pontosan mitől, azt még vizsgálják.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, egy ember meghalt, amikor robbanás történt kedden délután egy családi házban, a Pest megyei Őrbottyánban. A váci tűzoltókat délután öt óra után nem sokkal hívták a helyszínre. A családi házban feltehetően a vezetékes gáz robbant fel, de hogy pontosan mitől, azt még nem tudni.

Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: az összedőlt házban összesen négyen laktak, de a robbanás idején csak a ház tulajdonosa, egy férfi tartózkodott az épületben. A tűzoltók egy ember holttestét – a tulajdonosét – találták a romok alatt, a detonációnak több áldozata nincs és sérültek sincsenek. A helyszínen késő estig dolgoznak várhatóan a tűzoltók. A robbanás pontos okát egyelőre nem tudni, azt vizsgálják.
– Független Hírügynökség –