Friss hírek

2009.08.04. 13:02

Jövõ hétre halasztották Michael Jackson boncolási eredményének közzétételét

<p>Csak jövõ héten hozzák nyilvánosságra Michael Jackson boncolásának eredményét - jelentette be szerdán Los Angeles megye halottkémi hivatalának helyettes vezetõje. A hivatal korábban azt közölte, hogy ezen a héten pénteken közzéteszik az eredményt.</p>

Ed Winter csupán annyit mondott: azért a jövõ héten közlik a boncolási eredményt, mert akkor lesz teljes a toxikológiai jelentés. Winter egyben megerõsítette: hivatalosan kérték a Beverly Hills-i plasztikai sebészt, Lawrence Koplin-t, hogy küldje el hozzájuk a Michael Jacksonnal kapcsolatos orvosi feljegyzéseit, dokumentumait. Winter bejelentése szerint a sebész kész együttmûködni velük.

A plasztikai sebésszel újabb orvos került képbe a popsztár halálával kapcsolatban. Kedden szövetségi ügynökök és helyi rendõrök kutatták át a popsztár személyi orvosa, Conrad Murray Los Angeles-i otthonát és hivatalát. A kardiológus houstoni klinikáján múlt héten volt razzia. A houstoni és a Los Angeles-i házkutatások összefüggnek azzal, hogy a rendõrség emberölésként kezeli Jackson halálát, bár Murray-t még nem gyanúsították meg. Murray volt az utolsó, akik június 25-én még élve látta Jacksont, akinek erõs fájdalomcsillapítót adott be a halála elõtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!