„Ritka vendég volt tavasszal nálunk a győzelem”

Akt.:
Edelény vs. Bőcs
Edelény vs. Bőcs - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 29. fordulójában öt mérkőzést rendeztek meg szombaton.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bogács – Tokaj 2-2 (1-0)

Bogács, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Bogács: Bencsik – Stefanecz, Gál, Kovács, Molnár, Hegedűs, Czeglédi, Gallik, Fuckler, Hornyák L., Pál (Németh). Játékos-edző: Sivák Sándor.

Tokaj: Gégény – Juhász, Asztalos, Macsi, Novák, Kiss (Cseh), Fedor, Pásztor, Glonczi (Tóth), Hornyák M., Csordás. Edző: Riczu Róbert.

G.: Fuckler, Pál, ill. Hornyák M. (2). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 2-7.

Sivák Sándor: – 2-0-ás vezetésünknél többen elhitték, hogy meg van a mérkőzés és ezért a futball megbüntetett. Igaz, hogy a második félidőben gyengén játszottunk, de az ellenfél mindkét gólját szabálytalanság előzte meg. Sok sikert a Tokaj csapatának.

Riczu Róbert: – Átaludtunk egy félidőt, de igazságos döntetlen született egy jó csapat ellen. Gratulálok a csapatomnak,és sok sikert a Bogácsnak.


Szerencs – Onga 4-0 (2-0)

Szerencs, 150 néző. V.: Séra.

Szerencs: Kristóf – Buri, Szentirmai, Suller, Kiss M. (Sohajda), Kiss K. (Ulmann), Szegedi (Nagy L.), Lengyel, Gombos (Spéder), Erdei, Rábai (Sami). Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

Onga: Lövey – Tóth N., Dorogi, Berta, Szabó, Varga K. (Lengyel), Boszák, Tóth R. (Lakatos), Bozik (Bagi), Varga B., Román. Edző: Varacskai István, Simon Imre.

G.: Gombos (3), Lengyel. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 3-4.

Tóth István: – A múlt héthez képest sokat javultunk, bár erősebb összeállításban játszottunk, ezek is mi vagyunk.

Varacskai István: – Abban bíztunk, hogy a múlt héten újra ráléptünk a helyes útra, de sajnos továbbra is keressük önmagunkat.


Edelény – Bőcs 9-1 (4-0)

Edelény, 300 néző. V.: Rúsz.

Edelény: Molnár M. – Komjáti (Kalász), Huszti (Szeberin), Boros L., Homonnay, Subert, Pataki, Hanász (Mészáros), Kecskeméti (Szabó), Kótai (Fűzi), Boros M. Edző: Németh Attila.

Bőcs: Homa – Nyircsák, Tóth D., Tóth T., Budai, Tóth B., Ternyik, Csikja (Balázs L.), Moroncsik, Matesz, Bernáth. Edző: Hideg László.

G.: Kótai (2), Boros L. (2), Pataki, Huszti, Kalász (11-esből), Fűzi, Molnár M. (11-esből), ill. Matesz. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 7-0.

Szilvai Attila, elnök: – Csodálatos érzés, hogy a mai értéktelen világban még vannak közösségek akik kapaszkodnak az utolsó szalmaszálba. Értéket, példát és eredményt tudnak felmutatni: ilyen a miénk! Az a „mag ” amit a kis csereháti falvakból ültettünk át Edelény városába beértek. Az egyesület valamennyi korosztályos csapata a dobogón végzett. A bajnoki címet amely rengeteg áldozatos és önzetlen munkából állt ajánljuk Edelény városának. Köszönöm a sportolók, edzők, támogatók és külön Németh Attila szakmai igazgató profi, áldozatos és magas szintű sportvezetői munkáját. Hajrá Edelény!

Hideg László: – Gratulálok az Edelény bajnoki címéhez és a gyönyörű létesítményhez. Magunkról inkább semmit…


Sárospatak – Nagybarca 2-3 (2-1)

Sátoraljaújhely, 50 néző. V.: Sveda.

Sárospatak: Mihalkó – Takács I T., Kerékgyártó, Tóth, Kajati, Mogyorósi (Takács II T.), Pándy-Szekeres, Pápai (Hacsa), Kántor, Horváth, Sánta (Pothurszky). Csapatvezető: Kovács Gábor.

Nagybarca: Nyíri – Juhász, Spisák, Zsíros, Radics, Balogh, Nadanicsek, Káló, Váradi, Poszuk P., Poszuk G. Csapatvezető: Tanyi Csaba.

G.: Sánta (2), ill. Poszuk G., Spisák, Poszuk P. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-2.

Kovács Gábor: – Akaratgyenge, lélektelen játék! A további véleményem a csapatról biztosan nem kerülne be az újságba.

Balogh Norbert, csapatkapitány: – Úgy gondolom a csapatom erőn felül teljesített, a mai napon a gólarányunkon tudtunk volna javítani. Kiváló volt a játékvezetés. Hajrá Barca!


Encs – Ózd 3-1 (2-0)

Encs, 85 néző. V.: Szobóczki.

Encs: Éliás – Szita, Pecsenye, Gregó (Vajkó), Molnár, Leskó, Kerekes, Horváth Sz. (Drótár), Kontra (Bertók), Kádár (Nagy), Papp (Horváth K.). Edző: Luhály István.

Ózd: Tóth – Kozma, Török, Berki, Csépányi-Barczi, Farkas D. (Szűcs), Kovács (Albert), Váradi (Farkas Z.), Kiss (Konyha), Danyi, Szamosi. Edző: Budai Tamás.

G.: Papp (2), Pecsenye, ill. Danyi. Jók: az egész csapat, ill. Csépányi-Barczi, Berki, Danyi. Ifi: 14-0.

Luhály István: – Ritka vendég volt tavasszal nálunk a győzelem, ezért nagyon tudtunk örülni egy fiatal és lelkes csapat elleni sikernek. A tavaszi lejtmenet ellenére a vezetés által kitűzött célt teljesítettük. Egészen más szint, de jellegében hasonló utat jártunk be az éven mint a Hertha BSC. A megítélés mégis teljesen ellentétes. Nem történt más velem, csak mint a történelemben már eddig is nagyon sokszor, mint például a názáretivel illetve a 13. században a páduaival… Hajrá Encs!

Budai Tamás: – Fegyelmezetlen játékunk miatt ma nem is lehetett más, csak ez az eredmény. A csapat őszinte részvétét fejezi ki Szamosi Gabinak és családjának.

ÉM
hirdetés


hirdet�s