boon-sportoldal

2011.09.30. 16:53

Szettrablásra készülnek a bajnokcsapat ellen

Vasárnap délután a Kubikban fogadja ellenfelét a zöld-fehér „hölgykoszorú”.

Vasárnap délután a Kubikban fogadja ellenfelét a zöld-fehér „hölgykoszorú”.Az NB I-es női röplabda bajnokság ötödik fordulójában a vasárnap 17 órakor kezdik az Albrecht-Miskolci VSC-MISI – BSE-FCSM találkozót, amelyet a Csokonai utcai csarnokban láthatnak az érdeklődők.

Izgalmas csatát vár

– Nem lesz egyszerű a helyzetünk, hiszen a legutóbbi küzdelemsorozat aranyérmesét fogadjuk – mondta Szajkó Tímea, a miskolciak csapatkapitánya: – Ennek ellenére a jó meccsben bízunk, abban ugyanis teljesen biztosak vagyunk, hogy izgalmas mérkőzés láthat majd a közönség. Az tagadhatatlan, hogy a fővárosiak az esélyesek, mi viszont úgy gondoljuk, hogy akár szettet is rabolhatunk a címvédőtől. Mire alapozzuk ezt a „kincstári” optimizmust? Heti edzésmunkánk jól sikerült, nagyon sok sáncgyakorlatot végeztünk, a BSE játékosai ugyanis remekül ütnek, ezért a tréningeken elsősorban erre készültünk.

Az MVSC egyik legjobbjáról köztudott, hogy a munka mellett sportol, de közölte: a kettőt össze tudja egyeztetni, így nincsenek gondjai. A munkahelyén ugyanis támogatják, a főnökei örülnek, ha az újságban látják a képét, sőt eredményeik után is érdeklődnek.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!