Friss hírek

2008.09.25. 09:45

Madonna Montenegróban: luxus és teltház várja a dívát

<p>Madonna-lázban ég Montenegró - az amerikai énekesnő csütörtök este lép föl a balkáni államban. Budva mellett, a Jaz strandon legalább 70 ezer nézőre számítanak a szervezők, akik azt mondják: minden jegy elkelt az esti show-ra. Madonna és gyerekei a tervek szerint csütörtök délután érkeznek Montenegróba. A Blic című belgrádi lap helyi beszámolója szerint voltak olyan fotóriporterek is, akik már szerda délután kitelepültek a tivati, podgoricai, és a horvátországi Dubrovnik repülőterére, hátha befut a díva.</p>

Madonna egy luxushotel elnöki lakosztályában alszik majd két éjszakát. Naponta 7000 eurót (1,7 millió forint) kóstál a 380 négyzetméteres lakás. A beszámolók szerint antik bútorok és műtárgyak vannak a szobákban. A lakosztályban a hálószoba mellé konyha, nappali, szalon, hatalmas fürdőszoba, fitneszterem és szauna is jár. A teraszon medence, körülötte pedig banán- és pálmafák vannak. A lakosztályt külön lift köti össze a szálló tetején kialakított helikopter-leszállóval. A szervezők szerint Madonna teljesen elkülönítve lesz a többi vendégtől.

A hotel elnöki lakosztályában tavaly a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger is lakott már, amikor Montenegróban koncertezett rockbandájával. De megfordult már az elegáns szobákban Kevin Spacey és Ralph Fiennes amerikai színészek is.

Madonna Montenegró után Görögországban lép föl. Onnan pedig Amerikába utazik. Idei koncertkörútja decemberben, Brazíliában ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!