Retró szendvics, ahogy szeretjük

Akt.:
Retró szendvics, ahogy szeretjük
Talán még sokan emlékeznek azokra a retró szendvicsekre, amelyeket nagymamáink készítettek nekünk gyerekkorunkban, majd később a házibulik, szilveszterek elengedhetetlen alapételei voltak.

Régen nem cifrázták túl ezeket a harapnivalókat, mégis olyan klasszikusok születtek, amikre még most nosztalgikus hangulatban emlékszünk vissza. Ezek a szendvics jóformán minden olyan elemet tartalmaztak, amit szerettünk: a vajjal megkent kenyérszeletekre turistaszalámit, májkrémet vagy körözöttet tettünk, és főtt tojás, reszelt sajt, pirosarany, és felkarikázott savanyú uborka került rá.

Ezeket a mennyei retró szendvicseket nem érdemes elfelejteni, hiszen minden hozzávaló most is kapható a boltokban. Az uborka vagdosásával sem kell bajlódni, hiszen az EKO-nál szeletelt csemegeuborkát is vehetünk, vagy kényelmesen megrendelhetjük online, a webáruházukból Ráadásul pont úgy készítik, mint a nagyi. A frissen betakarított magyar uborkát megfelelő előkészítés (mosás, válogatás, szeletelés, töltés) után kellemes fűszerezésű lével ízesítik. A terméket hőkezeléssel tartósítják, így tartósítószert sem tartalmaz.

EKO Konzervipari Kft.
4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 9-13.
www.ekowebaruhaz.hu
www.ekokft.hu

(hirdetés)

Címkék: ,