Részleges szünet az okmányirodai ügyintézésben

Kazincbarcika – A Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal felújítási munkálatai miatt az Okmányiroda egyes szakterületein, átmenetileg nem lesz ügyfélfogadás.

A Városháza energetikai felújítása miatt szükségessé válik, hogy – egyes szakterületeken – néhány napra szüneteltessék az okmányirodai ügyintézést. Ezek május 30. (szerda), május 31. (csütörtök) és a június 04. (hétfő).
A jelzett napokon a következő szakterületeken nem lesz ügyintézés:
gépjármű-, vezetői engedély-, útlevél-, mozgáskorlátozottak parkoló igazolványa ügyintézés, lakcímváltozás bejelentése, személyes adatokat igazoló hatósági bizonyítvány kiadása.
Az Okmányiroda hatáskörébe tartozó, fel nem sorolt szakterületeken – személyigazolvány, lakcímigazolvány, vállalkozói igazolvány ügyintézés, ügyfélkapu regisztráció – az ügyfélfogadás a fent jelzett napokon is zavartalanul működik.
A kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Hatósági osztálya a részleges szünet miatt az ügyfelek szíves megértését kéri.
Mint ismeretes: a Városházán egy több mint 110 millió forint összértékű, az Európai Unió által közel 85 millióval támogatott energetikai felújítás folyik. A beruházás idén tavasszal kezdődött és szeptember közepéig tart majd.