Reptéri út: egy kövér gáz és majd lesz valami

Akt.:
Reptéri út: egy kövér gáz és majd lesz valami
Reptéri út: egy kövér gáz és majd lesz valami
Miskolc – Miskolcon bőven találunk olyan kereszteződést, amit az autóval, gyalogosan, vagy bármivel közlekedők utálnak. Olvasónk a Repülőtéri út és a Besenyői útnál tapasztalt komoly anomáliákat.

„Miskolcon a Repülőtéri út és Besenyői út kereszteződésnél a Besenyői útról elég rizikós a kanyarodás balra a Repülőtéri útra, ugyanis beláthatatlan, a tükörben, pedig semmit nem látni a vakító naptól, illet sokszor rosszul is áll maga a tükör is. Itt legtöbbször úgy kanyarodnak ki a járművezetők, hogy lassacskán kitolja a kocsi elejét, majd padlóval kirobban, hátha nem jön semmi, ha pedig jön, akkor gyorsan kigurul, ha sikerül.”


Hiába a Stop tábla, a gyalogosok életveszélyben a Stadion utcánál

Miskolc – Miskolci Olvasónk a Stadion utca és a Kárpáti utca kereszteződésére hívja fel a közlekedők figyelmét, ahol a Stop tábla ellenére sem állnak meg az autósok. tovább »

Még mindig Fuss az életedért Miskolcon

Miskolc – A miskolci közlekedés egyik Achilles-sarka a Pláza előtti zebra. Olvasónk szerint tizenkét másodperc nem elég, hogy biztonságosan átérjenek a gyalogosok a túloldalra. Kapaszkodjanak, az elmúlt években volt fejlődés, volt amikor jobban kellett futni. tovább »

Mutatjuk, hol tudja összetörni könnyen az autóját Miskolcon

Miskolc – Olvasónk nem is egy, hanem három olyan helyet talált Miskolcon, ahol bárki könnyűszerrel összetörheti az autóját. A legfőbb gondot az új villamosmegállók kialakítása okozza. tovább »

A hét másodperces lámpa: fuss az életedért!

Miskolc – Az Újgyőri főtérnél az út túloldalára szinte születni kell, olvasónk szerint az idősek csoda, hogy épségben átérnek. A kemény hangvételű levél csattanója, hogy a „KRESZ-t hírből sem ismerik az autósok”. tovább »