Helyi közélet

2014.01.30. 16:11

Emberölési kísérlet Ózdon

Ózd - Előzetes szóváltást követően megszúrta alkalmi ismerőseit.

Ózd - Előzetes szóváltást követően megszúrta alkalmi ismerőseit.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást V. István 18 éves ózdi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított a nála lévő zsebkéssel Ózd belterületén 2014. január 30-án 7 óra 10 perckor előzetes szóváltást követően három fiatalembert megsebesített, akik közül a mentőszolgálat munkatársai egy 16 éves fiút életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. A két másik sértett a támadás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését követő egy órán belül a rendőrök azonosították, elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a késelőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vételét tervezi a 18 éves támadónak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában