Rendőrt hívtak a bevásárló sztárhoz

Naomi Watts
Naomi Watts
Paparazzik miatt kellett riasztani hétfőn a rendőrséget, amikor Naomi Watts, ausztrál színésznő egy los angelesi szupermarketben vásárolt.

A világsztárt ugyanis több mint 30 lesifotós vette körül, akik nem hagyták békén.

A többi vásárló és a színésznő biztonsága érdekében 2 rendőr is érkezett a Whole Foods nevű, a sztárok közt igen népszerű bio-szupermarketbe Los Angeles egyik előkelő negyedében, Brentwoodban. Míg a King Kong sztárja a megrakott bevásárlókocsival a bolt kerti részlegében bujkált, a barátnője egy ezüst terepjáróval az egyik kijárathoz hajtott.
Amióta a 38 éves színésznő néhány hete világra hozta kisfiát, Alexander Pete-et, a róluk készült fotók vagyonokat érnek. A menekülésbe fulladt bevásárláskor Naomi Watts gyermekének apja, a színész Liev Schreiber és a kisfiú nem volt az ausztrál színésznővel.

A szupermarket dolgozói azt mondták, hogy a lesifotósok mindenfelől jöttek, és a többi vásárló testi épségét is veszélyeztették. Először csak néhányan követték a sztárt a boltban kisebb fényképezőkkel, később mások nagy lencséjű optikákkal az ablakon és a bolt bejáratán keresztül fotózták és videózták.

Gyermeke születése óta az első fotók vasárnap jelentek meg Naomi Wattsról, ahogyan egy brentwoodi kávézóban üldögélt a fiával.