Rendőrségi felhívás – Tanúkat keresnek egy kazincbarcikai lopás ügyében

Akt.:
Rendőrségi felhívás - Tanúkat keresnek egy kazincbarcikai lopás ügyében
Rendőrségi felhívás - Tanúkat keresnek egy kazincbarcikai lopás ügyében - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika – A rendőrség egy Kazincbarcikán történt lopás ügyében várja tanúk jelentkezését.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040/1131/2014. bü. számon folytat eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint Kazincbarcikán, a Tóth Árpád úton lévő élelmiszer áruházban 2014. augusztus 14-én 15 óra 58 perckor egy fiatal férfi jogtalanul eltulajdonította egy nő értékeit.

Az feltételezett elkövető személyleírása:

A férfi körülbelül 17 és 22 év közé tehető, körülbelül 180 centiméter magas, testalkata vékony, haja sötét színű és rövidre nyírt. A személy az elkövetéskor világos színű „Brooklyn” feliratú, rövid ujjú pólót, lilás színű nadrágot és világos tónusú edzőcipőt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, aki azon szemtanúk jelentkezését, akik az esettel kapcsolatosan további információval, vagy az elkövető személyéhez köthető adatokkal rendelkeznek tegyenek bejelentést személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 112-es központi segélyhívón.

A bejelentők adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Segítségüket köszönjük!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –