Rendőrségi felhívás – Tanúk jelentkezését várják Ózdon

Akt.:
Rendőrségi felhívás – Tanúk jelentkezését várják Ózdon
Ózd – Azon sofőrök jelentkezését várják az ózdi rendőrök, akik egy szabálytalanul közlekedő szürke színű Daewoo Matiz miatt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerültek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05070/538/2018. bűnügyi számon közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 24 éves helyi férfival szemben.

J. Kálmánt 2018. február 28-án 17 óra 15 perckor Ózdon a rendőrök intézkedés alá kívánták vonni, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva megállás nélkül továbbhajtott gépjárművével. A járőrök a férfi után mentek, aki egy szürke színű Daewoo Matizzal történő közlekedése során Ózdon a Rozsnyói úton, a Kőalja úton, a Mátyás király úton, illetve a Szőlőkalja úton több szabályosan közlekedő gépjárművezetőt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerített.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon szabályosan közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –