Rendőrségi felhívás – Szabálytalan gyalogos okozott súlyos balesetet Miskolcon

Akt.:
Rendőrségi felhívás – Szabálytalan gyalogos okozott súlyos balesetet Miskolcon
© Fotó: Police.hu
Miskolc – A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy miskolci közlekedési baleset okozójának megtalálásához.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/1436/2017. bűnügyi számon gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

1

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 10-én 14 óra 30 perc körül Miskolcon, a Széchenyi utcán a „Szinvapark” villamosmegálló előtti gyalogos átkelőhelyen ismeretlen gyalogos a fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére áthaladt. Az MVK Zrt. tulajdonát képező 1-es számjelzésű villamos járművezetője a baleset elkerülése érdekében vészfékezett, mely során a tömegközlekedési eszközön többen elestek, akik közül egy hölgynek súlyos, míg egy nőnek könnyű sérülései keletkeztek.

2

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, illetve a szabálytalan gyalogos kilétéről információval rendelkeznek.

Fotók: Police.hu

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4. szám alatt). A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .