Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében
Miskolc – Súlyos sérüléssel végződő közlekedési baleset történt 2011. május 31-én, 18.15 órakor a Miskolc, Szentpéteri kapu és a Katowice utcák kereszteződésénél.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú személygépkocsival egy kerékpáros megelőzését követően úgy kanyarodott be az út jobb szélén lévő parkoló felé, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget a külső forgalmi sávban egyenesen tovább haladó kerékpárosnak.

Ennek során a kétkerekű nekiütközött az őt előző személygépkocsi jobb első részének. A baleset következtében a kerékpárosos elesett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott a Blaskovics utca irányába.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a cselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, a balesetet látták, vagy a helyszínen tartózkodtak.

Bejelentést tehetnek személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), telefonon a 06-46/514-511 24-43-as melléken, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda