Rendőrségi felhívás – Közlekedési baleset részesét keresi a rendőrség

Miskolc – A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy anyagi káros közlekedési balesettel érintett gépjármű vezetőjének jelentkezését várja.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 4-én 6 óra 50 perkor a Miskolc-Martin-kertváros, Kisfaludy Károly utcai autóbuszöbölnél, a bent várakozó autóbusz mellett elhaladva egy fekete színű Volkswagen Jetta típusú személygépkocsi visszapillantó tükre érintőlegesen összeütközött egy vele szemben elhaladó ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, fehér színű furgon visszapillantó tükrével.

Az eset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri az említett fehér színű furgon vezetőjét, hogy jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 46/514-511-es telefonszám 22-83 vagy 22-72 mellékén. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják az ügyben érintett jármű vezetőjének hívását.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –