Rendőrségi felhívás – Ki ismeri fel a támadót?

Akt.:
Rendőrségi felhívás - Ki ismeri fel a támadót?
Rendőrségi felhívás - Ki ismeri fel a támadót? - © Fotó: police.hu
Miskolc – Súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfi azonosításához kéri a Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/4663/2017. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 2017. szeptember 17-én 23 óra körül Miskolcon, a Széchenyi István úton (Centrum Áruház előtt) egy férfit bántalmazott. A sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A bűncselekmény elkövetőjéről az alábbi kamerafelvétel készült.

rendorseg_felhivas1

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, kilétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –