Rendőrségi felhívás – Felismerik? Több idős asszonyt rabolt ki Miskolcon!

Felismerik? Több idős asszonyt rabolt ki Miskolcon!
Felismerik? Több idős asszonyt rabolt ki Miskolcon! - © Fotók: police.hu
Miskolc – A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik annak a férfinak az azonosításához, aki Miskolcon több idős asszonyt kirabolt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/2989/2018. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2018. április 11-e és 2018. július 4-e között Miskolcon, az Avas városrészen, a Csabai kapuban és a Győri kapuban idős asszonyokat támadt meg, akiktől erőszakkal elvette arany ékszereiket.

rablo1_650

A bűncselekményekkel összefüggésben szükségessé vált a képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása és kihallgatása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számon, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –