Rendőrségi felhívás – Felismerik? Eltolta a motorblokkot Miskolcon

Akt.:
Felismerik? Eltolta a motorblokkot Miskolcon
Felismerik? Eltolta a motorblokkot Miskolcon - © Fotó: police.hu
Miskolc – A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi műhely udvaráról történt lopás elkövetőjének azonosításához.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/1997/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen férfi 2018. május 2-án 6 óra 50 perckor, Miskolcon, a József Attila utcán az egyik autószerelő műhely udvaráról ellopott egy kézikocsit, amin egy kiszerelt motorblokk volt.

A rendőrök a bejelentést követően a József Attila utcán megtalálták a hátrahagyott kézikocsit és a motorblokkot is, így a lopási kár megtérült.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képen látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –