Rendőrségi felhívás – Felismeri? Más bankkártyáját akarta felhasználni Miskolcon

Rendőrségi felhívás - Felismeri? Más bankkártyáját akarta felhasználni Miskolcon
Rendőrségi felhívás - Felismeri? Más bankkártyáját akarta felhasználni Miskolcon - © Fotó: police.hu
Miskolc – A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi lopás kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse 05010/6169/2017. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. december 21-én 11 óra körül, Miskolcon, a Kiss tábornok úton lévő boltban egy bevásárlókosárban felejtett pénztárcát eltulajdonított. A pénztárcában személyes iratok, bankkártya és pár ezer forint készpénz volt.

Az eltulajdonított bankkártyával egy ismeretlen férfi még az eltulajdonítás napján az Újgyőri főtéren lévő ATM-nél tranzakciót kezdeményezett, amely sikertelen volt, mert a bankkártyát közben letiltották.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –