Rendőrségi felhívás – Fegyveres támadót keresnek a borsodi zsaruk!

Rendőrségi felhívás - Fegyveres támadót keresnek a borsodi zsaruk!
Rendőrségi felhívás - Fegyveres támadót keresnek a borsodi zsaruk! - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika, Miskolc, Sajószentpéter – Rablással gyanúsítható férfi azonosításához kéri a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 05000/15/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 12-én 6 óra 5 perckor az ismeretlen elkövető kapucnis kabátban, arcát sállal eltakarva belépett Sajószentpéter, Bükkalja úton egy élelmiszerboltba és kezében egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával a pénz átadását követelte az alkalmazottól. A megfélemlített eladó átadta a kasszában lévő készpénzt, majd a férfi elmenekült a helyszínről.

rablo2

A fegyveres támadó körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú. A férfi fekete színű dzsekit és nadrágot viselt, körülbelül 45 év körüli, a beszédhangzása rekedtes.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az elkövetőt felismerik, tartózkodási helyéről tudomásuk van, vagy az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

rablo3

Jelentkezni lehet személyesen, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32.), vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 46/514-500-as telefonszám 26-25-ös mellékén. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s