Rendőrségi felhívás – Eltűnt egy miskolci férfi

Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy miskolci férfi
Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy miskolci férfi - © Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 41 éves, miskolci férfi eltűnése ügyében.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/26416/2018. általános számon körözési eljárást folytat Pallai Péter miskolci lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2017. december 28-án otthonából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt személy megközelítőleg 182 centiméter magas, 120 kilogramm súlyú, haja rövidre nyírt, sötétbarna színű, fejtetőn kopaszodó, szeme színe sötétbarna, karja hátsó részén egy 10 centiméteres heg látható.

Eltűnésekor kék színű dzsekit és farmernadrágot, továbbá sportcipőt viselt és magával vitt egy fekete színű, piros szegélyű hátizsákot is.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –