Rendőrségi felhívás – Eltűnt egy 43 éves miskolci férfi

Akt.:
Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy 43 éves miskolci férfi
Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy 43 éves miskolci férfi - © Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 43 éves, miskolci férfi eltűnése ügyében.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/20441/2017. általános számon körözési eljárást folytat Kovács Zsolt Béla miskolci lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2017. október 5-én otthonából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt személy megközelítőleg 170 centiméter magas, 75 kilogramm súlyú, haja rövidre nyírt, világosbarna színű, szeme színe szürkés-kék, bal alkarján kottát ábrázoló tetoválás látható, míg a homlokán egy két centiméteres, sérülésből származó heg.

Eltűnésekor drapp színű, oldalzsebes nadrágot, barna színű bakancsot, szürkés-kék színű hosszú ujjú felsőt és egy méregzöld színű baseball sapkát viselt, amelynek jellegzetessége, hogy a szemet árnyékoló részében két led-világítótest van.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –