Rendőrségi felhívás – Eltűnt a 15 éves miskolci Csikó Viktória

Akt.:
Rendőrségi felhívás – Eltűnt a 15 éves miskolci Csikó Viktória
Miskolc – A Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 15 éves miskolci lány eltűnése ügyében.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/1273/2018. körözési számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Csikó Viktória eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány 2018. december 1-én 10 óra körüli időben szülői engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Csikó Viktória személyleírása: 155 – 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, 65 kilogramm testsúlyú, kerek fejformájú, haja vállig érő és barnásfekete.

Az eltűnésekor viselt ruházata: sötétkék farmernadrág, szürke pulóver, rózsaszínű tornacipő, sötétkék háromnegyedes kabát, kapucniján műszőrmeszegéssel.

A lánynál szürke virágmintás hátizsákja és a személyes iratai nála voltak. Különös ismertetőjele, hogy a mellkasán lencseszerű sötétbarna anyajegyek észlelhetőek, bal alkarján tetovált szív- és galambmotívum, valamint arab számokkal a lány születésének időpontja látható.

A Miskolci Rendőrkapitányság (3525 Miskolc, Fábián kapu 4 szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –