Rendőrségi felhívás – Busz alá esett egy nő Borsodnádasdon, keresik a halálos baleset szemtanúit

Akt.:
Rendőrségi felhívás - Busz alá esett egy nő Borsodnádasdon, keresik a halálos baleset szemtanúit
Rendőrségi felhívás - Busz alá esett egy nő Borsodnádasdon, keresik a halálos baleset szemtanúit - © Fotó: police.hu
Borsodnádasd, Ózd – Az ózdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, akik szemtanúi lehettek egy borsodnádasdi halálos közúti közlekedési balesetnek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 05070/246/2019. bűnügyi számon halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 31-én, 18 óra 40 perckor Borsodnádasdon, a Köztársaság úti buszmegállóban egy menetrend szerinti járatról leszálló nőt elsodort a busz, majd áthajtott rajta. A baleset következtében az utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, vagy bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akkor hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Illusztráció
Borsodnádasd - Menetrend szerint közlekedő busz alá esett egy asszony Borsodnádasdon. A baleset következtében az utas meghalt. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtökön 18 óra 45 perckor egy borsodnádasdi buszmegállóban. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 75 ...