Rendőrségi akció a biztonságos közlekedésért Felsőzsolcán

Rendőrségi akció a biztonságos közlekedésért Felsőzsolcán
Felsőzsolca – Rendhagyó akció keretében kerékpárra szerelhető világítóeszközöket kapnak azok a felsőzsolcai biciklisek, akik híján vannak e fontos, közvetve akár életet is mentő felszerelésnek.

Rendőrségi tapasztalatok azt mutatták, hogy a felsőzsolcai újjáépítési munkálatok során az egymásnak segítő helybeliek főleg kerékpárral közlekednek, amelyek azonban hiányos felszereltséget mutatnak.

Rendhagyó akció

Leginkább a kerékpáros lámpa szettek hiányoznak a biciklikről. A Miskolci Rendőrkapitányság a törvények és szabályok betartatása mellett a baleset-megelőzésre is nagy figyelmet fordít. Ezért a rendőrség egy sportszereket és egyéb kiegészítő eszközöket árusító nagyáruházzal (Decathlon Sportáruház Miskolc) felvette a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a felsőzsolcai kerékpárosok között adományként 50 lámpa szettet kapjanak. A rendhagyó akcióra a szervezők tisztelettel meghívják a téma iránt érdeklődést mutató szerkesztőségek képviselőit.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s