Szabadidő

2019.07.08. 09:48

Mátrafüreden megnyílt az ország első lézer labirintusa

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert High-Tech Sportok Bázisa újabb fejlesztései nem csak a csapatépítő trendeket írják felül, de kifejezetten izgalmas programként szolgálnak baráti társaságoknak, vagy nagyobb családi, rokoni összejövetelek alkalmából.

Az egyik legújabb fejlesztés fikciójában Tom Cruise kollégái lehetnek a résztvevők. A Mission Impossible az első Lézer labirintus Magyarországon, amelynek történetében az Utóhatás című film sztoriját dolgozták fel. Az összetett játék ezenfelül szabaduló szobás és akció jeleneteket is tartalmaz. A játékban a kapott utasítások szerint kell megtalálni a három plutóniummagot és a detonátort, amelyet végül közösen kell hatástalanítani. Az elejétől a végéig izgalmas, fordulatos, hollywoodi panelekkel operáló játék 2019 nagy kedvence lehet. Ennek fényében talán érthető, ha a TripAdvisor szerint immár öt éve folyamatosan a HSB a legjobb vidéki turisztikai attrakció. Ennek oka, hogy a Bázis remekül ötvözi a high-tech extrém, ugyanakkor környezettudatos sportolási lehetőségeket, és a kulturális vagy gasztronómiai élményeket magába foglaló szabadidős programokat.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!