Rendőrnek adja ki magát a komlói trükkös csaló – Dunántúli Napló

Nyomozónak adja ki magát Komlón egy 30-35 év körüli csaló, aki azzal az ürüggyel csenget be idős emberekhez, hogy megkérdezze, melyik postás viszi nekik a nyugdíjat. Majd azt hazudja, hogy a pénz, amit kaptak hamis, ezért le kell foglalnia, hogy bevizsgáltassa. A férfi igazinak látszó igazolványt mutat fel, és világítós öngyújtóval vizsgálja át a bankjegyeket, […]

Nyomozónak adja ki magát Komlón egy 30-35 év körüli csaló, aki azzal az ürüggyel csenget be idős emberekhez, hogy megkérdezze, melyik postás viszi nekik a nyugdíjat. Majd azt hazudja, hogy a pénz, amit kaptak hamis, ezért le kell foglalnia, hogy bevizsgáltassa.
A férfi igazinak látszó igazolványt mutat fel, és világítós öngyújtóval vizsgálja át a bankjegyeket, amelyekről azt “gyanítja”, hogy hamisítványok. A pénzt elviszi és természetesen nem adja vissza később sem a tulajdonosoknak.
A férfi 170 centiméter magas, kövérkés testalkaltú és arcú, rövid barna hajú, napbarnított bőrű. A rendőrség keresi a tettest, aki módszerével eddig két idős hölgytől lopott el jelentősebb összeget -írja a lap.