Rendőrnapi elismerések a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon

Miskolc – A Rendőrség Napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon többen vehettek át elismerést, jutalmat.

Ebben az évben közlekedésrendészeti kategóriában az „Év Rendőre” díjat SÁROSI ANDRÁS r. főtörzszászlós, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vizsgálója érdemelte ki. Az elmúlt években a főkapitányság munkatársai szinte zsinórban hozták el a vezetői, bűnügyi, közlekedésrendészeti és közrendvédelmi kategóriák kiemelkedő elismeréseit. További országos vonatkozású elismerések: Magyarország Belügyminisztere szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként – előléptette – soron kívül – rendőr alezredessé RUDOLF JÓZSEF r. őrnagyot, a Szerencsi Rendőrkapitányság Hivatal főelőadóját. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrség állományában huzamosabb idő óta végzett példamutató szolgálatellátás és az elmúlt évben nyújtott teljesítménye elismeréséül tárgyjutalmat adományozott RUSZKAI JÓZSEF r. ezredesnek a főkapitányság gazdasági igazgatójának. Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrség állományában huzamosabb idő óta végzett példamutató szolgálatellátás és az elmúlt évben nyújtott teljesítménye elismeréséül tárgyjutalmat adományozott MAJZIK TAMÁS r. századosnak a főkapitányság Bűnügyi osztály kiemelt főtechnikusának. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrség állományában végzett szakszerű, színvonalas, becsületes munkája elismeréséül tárgyjutalmat adományozott HERNÁDI BÉLA r. főtörzszászlósnak a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály technikusának. Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként – előléptette – soron kívül – rendőr főhadnaggyá VERÉB CSILLA r. hadnagyot, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság hivatalvezetőjét. Az országos elismeréseken túlmenően a főkapitányságon és a kapitányságokon is többen vehettek át elismerést, jutalmat.