Rendőrkézen az újhelyi tolvaj

Akt.:
Rendőrkézen az újhelyi tolvaj
© Fotó: gettyimages
Sátoraljaújhely – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sátoraljaújhelyi férfival szemben, aki egy tolcsvai családi ház udvarán parkoló nyitott gépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt.

A Sárospataki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 33 éves L. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. április 30-án 21 órakor bement egy tolcsvai családi ház udvarára, ahol az ott nyitott állapotban parkoló személygépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

A rendőrök azonosították, majd elfogták és 2015. május 5-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, aki ezt követően a hatóságok elől ismeretlen helyre távozott.

A Sárospataki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi ellen és 2015. november 11-én a szökésben lévő személyt elfogták a rendőrök.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. november 16-án a rendőrség lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –