Rendőrkézen a fiatal nőre rátámadó rabló Ózdon

Akt.:
Rendőrkézen a fiatal nőre rátámadó rabló Ózdon
Rendőrkézen a fiatal nőre rátámadó rabló Ózdon - © Fotó: police.hu
Ózd – Három napon belül elfogták, majd őrizetbe vették a nyomozók azt a fiatalkorú fiút, aki a gyanú szerint a késő esti órákban rátámadt, majd kirabolt egy 24 éves nőt Ózdon.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2015. március 30-án a késő esti órákban rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint aznap 22 óra 45 perc körüli időben a székhelyi város Munkácsy útján egy gyalogosan közlekedő, 24 éves nőre egy férfi rátámadt, megfenyegette, telefonját erőszakkal elvette, majd megpróbálta arra is rábírni, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Egy elhaladó autó azonban az elkövetőt megzavarta, aki így a helyszínről elmenekült. A sértett a támadás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd 2015. április 2-án 13 óra 17 perckor lakásán elfogták és bűnügyi őrizetbe vették K. E. 17 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozóhatóság az illetékes ügyészi szervnél előterjesztést tett a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , , ,