Friss hírek

2010.03.16. 16:29

David Guetta és a Pet Shop Boys is ott lesz a Balaton Soundon

<p>Újabb tíz nemzetközi sztárral bõvült a Balaton Sound idei programja. Július 8-a és 11-e között Zamárdi szabadstrandjára érkezik többek között David Guetta, a Pet Shop Boys, Tricky, a 2Many DJ s, Paul Oakenfold, John Digweed és Hernan Cattaneo is.</p>

A francia David Guetta a fesztivál nagyszínpadán áll majd a közönség elé. Ugyancsak a nagyszínpad fellépõje lesz a Pet Shop Boys csapata. Szintén a nagyszínpadra érkezik Tricky és a 2Many DJ s.

Új nevekkel bõvült az Aréna programja is. Fellép a tavaly Madonna Sticky & Sweet turnéját kísérõ Paul Oakenfold. A maratoni house-partik nagymestere, John Digweed, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, az argentin DJ, Hernan Cattaneo és a New York-i Dennis Ferrer is jelen lesz Zamárdiban július 8-a és 11-e között. Ott lesz a Balaton Soundon a német lounge-banda, a Club Des Belugas és az elektro-ska La Kinky Beat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!