Rendészetis középsulisok vetélkedtek Miskolcon

Rendészetis középsulisok vetélkedtek Miskolcon
Miskolc – Az Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny országos döntőjét rendezték meg április 1-én, szombaton a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában.

A versenyt az Orsvzágos Rendőr-főkapitányság Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Képzés-igazgatási Központ, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Humán Szolgálat közösen szervezte.

A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek közismereti tárgyat oktató, valamint a fegyveres szervek és vagyonvédelem-ágazati szakmai képzést folytató középiskolák 11. és 12. évfolyamos tanulói számára lehetőséget nyújtani tehetségük kibontakoztatására, valamint a rendészeti pálya felé irányításuk erősítése.

Fotók: Ádám János Fotók: Ádám János ©

A versenyen a rendészeti ágazati képzést folytató iskolák tanulói mérették meg magukat négyfős csapatokban, elméleti és gyakorlati feladatokban.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s