Éremrangadó Tiszapalkonyán

Éremrangadó Tiszapalkonyán
Tiszapalkonya – A megyei II. Közép csoport meglepetéscsapata a Szentistván látogat hétvégén Tiszapalkonyára.

A szomszédvárak csatája érdekes 90 percet ígér a focibarátok számára. A mérkőzés a bajnoki érmek elosztásában is fontos lehet, hiszen pillanatnyilag 40 ponttal a Szentistván a harmadik, míg 37 ponttal negyedik helyen tanyázik a palkonai legénység.

Jó idő esetén a hazaiak nagy számú drukkerre számítanak. Annál is inkább, mert információink szerint a vendégeket is sok szurkoló kíséri el. A két gárda trénerét a csata esélyei felől kérdeztük.

Bizakodó hazaiak

Vámosi Károly a hazai együttes rutinos szakvezetője bizakodó – Amennyiben a saját játékunkat tudjuk játszani nem lehet gond – mondta a rutinos tréner. – Ősszel tartalékos összetételben 6-1-re kikaptunk Szentistvánban. Most – ha nem is ilyen különbséggel – de vissza akarunk vágni. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem készültünk külön erre a meccsre. A szokásos ritmusban gyakoroltunk. Nem szeretném, ha görcsössé válna a bizonyítási vágy miatt a fiúk játéka. Láttam ellenfelünket hétvégén játszani, így tudom milyen erősek. Nem számítok könnyű sétagaloppra. Nagyiramú, színvonalas meccset és győzelmet várok!

Meglepetésre készülnek a vendégek

A vendég együttes sem feltartott kezekkel utazik a mérkőzésre. Kubinyi József a Szentistván trénere – kollégájához hasonlóan – a legjobb csapatot állíthatja ki.
– Sem sérülés, sem eltiltás nem nehezíti a dolgomat, ami az összeállítást illeti – mondta a sportember. – A palkonyai pálya minősége annál inkább aggaszt. A talaj nagyon rossz, így a mi játékos focink nem érvényesülhet igazából. Inkább a harcosság, az akarat és a fizikai adottságok dönthetnek majd. Igyekszünk ebben is felvenni a versenyt a hazai csapattal. Ha ez sikerül meglepetést okozhatunk. Elvileg nekünk a döntetlen sem lenne rossz eredmény, de nem fogunk erre játszani!

A szurkolók mindenképpen jól járnak ha ezt a 90 percet választják szombati programjuknak. A 16.30-kor kezdődő összecsapástSchnek Zoltán dirigálja. Rajta egészen biztosan nem fog múlni egyik csapat sikere sem!