Remek rajtot vettek az ózdi kézisek

Jó úton jár az ózdi csapat
Jó úton jár az ózdi csapat
Ózd – Öt fordulót követően a bajnokság élcsapatai közé tartoznak az ózdi férfi kézilabdázók.

Remekül kezdte az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek az eddig lejátszott öt forduló alatt háromszor győztek, egyszer döntetlenre végeztek, egyszer pedig kikaptak. Jelenleg a keleti csoport ötödik helyét foglalja el az ózdi csapat, tehát az együttes a bajnokság élmezőnyéhez tartozik az első néhány találkozót követően. A klubnál az a cél, hogy ezt a formát a lehető legtovább fenn tudják tartani, és a soron következő találkozókon is győztesen vonuljanak le a pályáról.

Tudatos, építő munka

– Vannak biztató jelek, hiszen rendkívül gólerős játékosokkal rendelkezünk, amit igyekszünk maximálisan kihasználni – fogalmazott a Békés elleni találkozó után Marosi István, az ÓAM-Ózdi KC alelnöke, korábbi volt világválogatott kézilabdázó. – A védekezésben érzek még hiányosságot, bár a remek erőből álló Békést már 26 gólon tudtuk tartani, tehát itt is van előrelépés. A lőtt találatokkal egyáltalán nincs gond, hiszen harminc közelében, vagy afölött termel a csapat, ezzel pedig szinte mindenhol mérkőzést lehet nyerni. Elkezdődött egy tudatos, építő munka az egyesületnél, az első lépcsőben azt szeretnénk elérni, hogy az NB I/B élmezőnyében számoljanak velünk. Úgy érzem, efelé jó úton járunk.

Az ÓAM-Ózdi KC legközelebb a másodosztályban újonc Nyírbátor otthonában vendégszerepel szombaton délután, október 24-én pedig ismét hazai mérkőzés vár a csapatra: akkor az Orosháza U23 látogat majd a városi sportcsarnokba délután négy órától.

ÉM-MESporthírek


hirdetés


hirdet�s