Rekordszámú közúti baleset Borsodban

Rekordszámú közúti baleset Borsodban
© Fotó: 24.hu
Miskolc, Tiszaújváros, Sátoraljaújhely, Szerencs, Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. március 5-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A tiszaújvárosi-, sátoraljaújhelyi- és a szerencsi rendőrök egy-egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az encsi járőrök egy személlyel szemben járművezetés az eltiltáshatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé

Ideiglenes megelőző távoltartást az Ózdi-, a Szerencsi-, a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi- és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a mezőkövesdi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés
hirdet�s